29th Dec 09
Reclama sponsorizata

Dupa concertul sustinut la Sala Palatului, spaniolii de la Gipsy Kings au fost invitati la o petrecere, in cinstea lor, la “Million Dolars”, seara fiind organizata de cunoscutul interlop bucurestean Oneata.

Ca sa fie cheful chef, interlopul l-a chemat, ca sa intretina atmosfera, si pe manelistul Florin Salam. In toiul petrecerii, pe Mario Reyes, solistul de la Gipsy, nu l-a rabdat inima si a cantat doua piese, acompaniat de formatia localului. Reyes n-a rezistat nici tentatiei de a canta cateva melodii alaturi de Salam, la invitatia manelistului, dar a ramas cu gura cascata in momentul in care, de la mese, au inceput sa zboare, catre scena improvizata, hartii de 500 de euro.

Necunoscand obiceiurile romanesti, spaniolii din formatie nu au stiut ce se intampla, unul dintre ei fiind chiar la un pas de a isca un scandal pentru ca ar fi vrut parte din banii aruncati cu detasare de interlopi. Spiritele s-au calmat, dar baietii de la Gipsy Kings au declarat ca banii care “au curs” la prestatia lui Salam ar fi fost mai multi decat suma pe care o incaseaza ei, in mod normal, la un concert.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)
Ca sa fie cheful chef, interlopul l-a chemat, ca sa intretina atmosfera, si pe manelistul Florin Salam, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
Share

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Sorinel Copilul de Aur

Cele mai noi si mai tari manele ale lui Sorinel Copilul de Aur gasiti doar pe www.copiluldeaur.manelisti.eu

Denisa

Vizitati fan-siteul manelistei Denisa! Cele mai noi si mai bune manele ale vedetei gasiti numai pe fan-siteul acesteia, www.denisa.manelisiti.eu.